A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берездівська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Кубок Панцюка

Дата: 05.07.2016 09:11
Кількість переглядів: 2011

Фото без опису

 

Футбол - це гра, яка об'єднує людей у всьому світі. Футболом захоплюються і пишаються, цієї гри навчаються, вона є приводом для дискусій усіх вікових категорій.

 

У Берездівській об'єднаній територіальній громаді проводиться чимало різних турнірів, за допомогою яких у нас формується спортивна, ініціативна та здорова молодь. Одним з таких змагань є турнір з міні-футболу пам'яті С. Й. Панцюка - вчителя фізичного виховання, чудового тренера і просто Людини з великої літери, фінал якого відбувся 3 липня 2016 року у селі Ставичани.

 

У фінальну частину змагань серед учнів 5-9 класів потрапили 6 команд, які ще напередодні визначили претендентів на 1-2 та 3-4 місця. Досить несподівано з цієї боротьби виключились минулорічні переможці - команда Великоправутинського НВК, що  програла у боротьбі за 5-6 місце команді Горицького НВК з рахунком 1:7. За 3 місце боролись команди Ставичанського НВК та Головлівського НВК, які намагались проявити себе з кращої сторони. Але у основний час команди не змогли виявити переможця (4:4), тому бронзові призери визначились у серії післяматчевих пенальті, де учні зі Ставичан були сильнішими, перемігши з рахунком 5:4. Доля 1-2 місця визначалась у протистоянні команд Берездівського НВК і Улашанівського НВК, що були налаштовані лише на перемогу. Недивлячись на складні погодні умови (матч зупинявся через зливу та град) учні обох команд мужньо боролись за кубок. Та все ж у підсумку переможцями турніру стали учні Улашанівського НВК, які перемогли берездівську команду з рахунком 4:2.

 

До фінальної частини серед дорослих потрапили 4 команди. У підсумку за 3 місце змагались команди зі Ставичан та Хвощівки. Боротьба була досить напруженою, що засвідчили жовті картки та нічия у основний час (1:1). Але у серії післяматчевих пенальні сильнішими виявились гравці зі Ставичан, що перемогли суперника з рахунком 3:2. За золото турніру боролись минулорічні переможці - команда з села Берездів та їхні суперники з Улашанівки. Гра була дуже важка та напружена. Гравці вийшли на поле після сильної зливи, що відновилась вже через кілька хвилин після початку матчу. Та гра не зупинялась, кожна з команд хотіла швидше отримати жадану перемогу. Зрештою сильнішими виявились берездівчани, що перемогли суперників з рахунком 3:2.

 

Усі команди, що дійшли до фінальної частини змагань були гарно підготовлені. Тому важко було спрогнозувати переможців заздалегідь. Перемогу і звання "Кращі з кращих" здобули ті, хто за словами Пеле "грали у футбол не лише ногами, а й серцем". Переможці були нагороджені перехідними кубками та грошовою винагородою, а учнівські команди - ще й отримали по м'ячу від спонсорів турніру - підприємців та керівників фермерських господарств, які дбають про молодь нашої громади. Усі учасники та глядачі турніру отримали заряд емоцій та гарний настрій.

 

Велике спасибі незмінним організаторам змагань - директору Ставичанського НВК Корсуну І. А. та Панцюку І. С., які разом з однодумцями щороку вкладають чимало зусиль для організації спортивного свята.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь