A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берездівська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

День працівників соціальної сфери України

Дата: 07.11.2017 09:55
Кількість переглядів: 1452

Щорічно у першу неділю листопада відзначається День працівника соціальної сфери України. Цього року це свято випало на 5 листопада.

Соціальні працівники реалізовують державну політику в соціальній сфері. Вони беруть участь у вирішенні різних конфліктів і суперечок, допомагають слабозахищеним верствам населення (інвалідам, дітям-сиротам, багатодітним матерям, батькам-одинакам та іншим), організовують і контролюють індивідуальні програми, спрямовані на профілактику негативних проявів у суспільстві .

Соціальному працівнику доводиться стикатися з різними сферами життя людини і суспільства: фізичним і психічним здоров'ям, особистими і груповими конфліктами, плануванням сім'ї, з проблемами працевлаштування, професійної і соціальної адаптації різних категорій населення, профілактикою асоціальної поведінки, здійсненням правосуддя і багатьма іншими.

Соціальна робота — це мистецтво налагоджувати зв'язки між людьми. День працівника соціальної сфери — професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душі.

3 листопада в актовій залі Берездівської сільської ради пройшли урочистості з нагоди свята. Привітання для працівників соціальної сфери Берездівської ОТГ прозвучали від сільського голови Васьківського В.В., першого заступника Загоруйко Є.М., директора терцентру Мусіюк О.В., головного спеціаліста по роботі з сім’ями, дітьми та молоддю Ніжнік Н.М. 

Мусіюк О. та Ніжнік Н. представили присутнім короткий звіт про діяльність своїх підрозділів. Кращих працівників було нагороджено грамотами сільської ради та цінними подарунками. Цьогоріч нагороди отримали: соціальні робітники Оксана Леус, яка обслуговує села Дяків і Красносілка, та Надія Петричук, підопічні якої проживають в Берездові, Модестовці і Селичеві; фахівці з соціальної роботи Нікітюк Катерина та Опанасюк Сергій.

Передав свої вітання та солодкий подарунок працівникам соціальної сфери Берездівщини народний депутат України Роман Мацола.

Завершились урочистості музичними вітаннями від Орисі Міщук, Ангеліни Дідур, Дмитра Стецюка та Оксани Мусіюк.

Сьогодні в соціальній сфері України працює близько 150 тисяч чоловік. Вони дарують людям надію на краще, вчасно подають руку допомоги тим, хто цього потребує. Для багатьох з них слова Івана Франка — «Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим» — стали сенсом життя.

Нехай множаться ваші добрі вчинки, здійснюються найкращі плани та задуми, а служіння обраній справі, чуйність та щедрість приносять вам людську шану та повагу! 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь